Naročilnica | Monografija 'Celje'

Monografija-celja-2014Nova monografija predstavlja pogled na več stoletij razvoja mesta ob Savinji poljudno in hkrati strokovno, esejistično in informativno. Portretira mesto Celje v devetih poglavjih: Sodobno in evropsko Celje na odru sveta, Sprehod skozi stoletja, Živahen utrip kulturne ustvarjalnosti, Ko mesto polno zaživi, Ambiciozno izobraževano središče, Jutri zelenega Celja s kreativno ekonomijo, Zgleden razvoj zdravstva in socialne dejavnosti, Celje, najbolj športno mesto v Sloveniji in Vladarska moč Celjskih ter šarm svetovne popotnice.

V novi monografiji se torej Celje gleda predvsem v ogledalu sodobnosti. Sprehod skozi stoletja je mnogo krajši kot tisto, kar je danes, v drugem desetletju novega tisočletja nova identiteta Celja. Ki je ambiciozno izobraževalno središče, ki je najbolj športno mesto v Sloveniji, ki spreminja strukturo gospodarstva, ki žari v kulturni ustvarjalnosti in v medgeneracijskem sozvočju razvoja zdravstva in socialne dejavnosti. In – mladi so Celje.

Nastaja nova vizija prihodnosti Celja, njegovega intelektualnega kapitala in ustvarjalnosti. To je sporočilo nove monografije, ki pripoveduje predvsem s fotografijo.

Format: monografski
Avtor: Vanesa Čanji, Rolanda Fugger Germadnik, Janko Germadnik, Jože Volfand
Zgodovinski pregled: Rolanda Fugger Germadnik
Fotografije: Jure Kravanja idr.
Oblikovanje: Metka Vehovar Piano
Jezik: slovenski in angleški (dvojezično)
Obseg: 208 strani
Cena: 39 €

V ceni je vključen DDV.

Zahtevano polje *

 Da   Ne 

  Refresh Captcha  
 

fit media d.o.o, kidričeva cesta 25, si-3000 celje
t: +386 (0)3 42 66 700, e: info(at)fitmedia.si, SI 89052790

fit media 2010 - 2011