Webinar Trajnostna nabava

Luški vozli 2020

Emo orodjarna

Luški vozli 2019

Luški vozli 2018

Zeleno omrežje

Izrazi na področju voda

Knjiga Vivapen 50 let

EOL

EOL

Materiali in okolje

Monografija Celje

Monografija Celje

Mala Veronika

Gospodarjenje z odpadki

Celostna grafična podoba

Vila Bravum

URE, energetika in okolje

Varstvo okolja

Vojnik monografija

Monografija Krško

Zrak v Sloveniji

Misija: Zeleno – BTC

Odpadki v Sloveniji

Odpadki v Sloveniji

Podjetje in priprava dela

Podjetje in priprava dela

Časopis Dom ob Savinji

Hrastnik monografija

Založništvo

Odkrito in zakrito v času osamosvajanja Slovenije

Knjiga Odkrito in zakrito v času osamosvajanja Slovenije. Celjski večeri 1989-1993 je dokument in avtorjevo pričevanje o ključnih osebnostih jugoslovanske krize in prelomnih let, ki so pred tremi desetletji stresli Evropo. Na celjskih večerih, javnih tribunah so sodelovali dr. Janez Drnovšek, Alija Izetbegović, Kiro Gligorov, Milan Kučan, Stipe Mesić, Franjo Tuđman, Janez Janša, Spomenka Hribar, dr. Dimitrij Rupel in drugi. Avtor Jože Volfand ne popisuje le vsebine pogovorov, ki jih dopolnjujejo medijske objave po vsakem večeru. Svojo moderatorsko zgodbo in osebni odnos do sogovornic in sogovornikov dokumentirano postavlja v mozaik takratnega časa.

Knjiga, izdali so jo Muzej novejše zgodovine Celje, Pokrajinski muzej Celje in Fit media, je prispevek zgodovinopisju. Pa tudi celjski kroniki, saj je bilo v tistih letih le Celje središče sproščenega in demokratičnega diskurza o aktualnih in vročih temah v Jugoslaviji.

V Fit medii smo poskrbeli za koncept, avtorstvo, uredništvo in oblikovanje. Obseg je 180 strani. Knjiga ni v prodaji, na voljo je v večjih knjižnicah.